Witaj Zaloguj się
Cukier kokosowy BIO z kwiatów kokosa / palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Sok ten służy do produkcji cukru kokosowego.
Nowy
Idealne m.in. do kakao (sproszkowane kakao + cukier kokosowy)
Skład:
100% czysty, nierafinowany, organiczny cukier kokosowy (Cocos nucifera) pozyskiwany w tradycyjny sposób ze świeżego soku pąków kwiatowych palmy kokosowej.
- bez dodatków
- niebielony
- nierafinowany
- tradycyjnie wytwarzany
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 381,6 kcal
- Węglowodany: 93,4g
- Białko: 1,1g
- Tłuszcz: 0,4g
Na razie nie dodano żadnej recenzji.