Skontaktuj się z nami: 531 121 022


Cukier kokosowy BIO z kwiatów kokosa

Cukier kokosowy BIO z kwiatów kokosa / palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Sok ten służy do produkcji cukru kokosowego.

Więcej szczegółów

Nowy

  • 250 g
9,90 zł

Więcej informacji

Idealne m.in. do kakao (sproszkowane kakao + cukier kokosowy)

 

Skład:

100% czysty, nierafinowany, organiczny cukier kokosowy (Cocos nucifera) pozyskiwany w tradycyjny sposób ze świeżego soku pąków kwiatowych palmy kokosowej.
- bez dodatków
- niebielony
- nierafinowany
- tradycyjnie wytwarzany

Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 381,6 kcal
- Węglowodany: 93,4g
- Białko: 1,1g
- Tłuszcz: 0,4g

  • Komentarze
  • Na razie nie dodano żadnej recenzji.

    Napisz swoją opinię

    Cukier kokosowy BIO z kwiatów kokosa

    Cukier kokosowy BIO z kwiatów kokosa

    Cukier kokosowy BIO z kwiatów kokosa / palmy kokosowej. Nierafinowany, organiczny, 100% bez dodatków. Z uprawy ekologicznej. Pąki kwiatowe palmy kokosowej zawierają sok, który jest bogaty w enzymy, naturalne drożdże, aminokwasy, witaminy i minerały. Sok ten służy do produkcji cukru kokosowego.

    Napisz swoją opinię