Skontaktuj się z nami: 531 121 022


Bio Jagody Acai proszek 20:1 liofilizowany

Bio Jagody Acai liofilizowane ekstrakt 20:1.

Owoc z najwyższą zawartością naturalnych antyoksydantów, zawierający kwas elagowy.

Starannie wybrane, świeżo zebrane owoce oraz perfekcyjny proces produkcyjny są gwarancją wysokiej wartości odżywczej i najwyższej jakości proszku Acai.
Jagody Acai mają wyższą zawartość antocyjanów i większy potencjał antyoksydacyjny niż czerwone winogrona.

Więcej szczegółów

Nowy


  • 50 g
  • 100 g
  • 250 g
  • 500 g
Ten produkt nie występuje już w magazynie
45,00 zł

Więcej informacji

Jagoda Acai „Euterpe Olerace” z regionów Amazonii podbija serca ludzi aktywnych fizycznie i umysłowo. Nasz proszek z owoców Acai wyróżnia się wyjątkowo wysoką zawartością antyoksydantów (substancje chroniące komórki). Starannie wybrane i świeżo zebrane owoce jak również perfekcyjny proces produkcyjny są gwarancją wysokiej wartości odżywczej i najwyższej jakości proszku Acai.
Jagody Acai mają wyższą zawartość antocyjanów i większy potencjał antyoksydacyjny niż czerwone winogrona.

Jagody Acai są najbogatszym źródłem kwasu elagowego.

Kwas elagowy jest bardzo silnym antyutleniaczem, posiada potężny potencjał antynowotworowy. Posiada zdolność hamowania mutacji komórek DNA, wywołuje obumieranie komórek nowotworowych i ma zdolności blokowania enzymów, powodujących przerzuty komórek nowotworowych.

Kwas elagowy ma właściwości antybakteryjne i antywirusowe.

Jagody Acai zawierają następujące składniki: fosfor, wapń, potas, białko

WITAMINY: B1, B2, B3, C, E

NIENASYCONE KWASY TŁUSZCZOWE: OMEGA 6 i OMEGA 9

AMINOKWASY (najdoskonalsze połączenie): tryptofan, tyrozyna, leucyna, metionina, treonina, izoleucyna, lizyna, cystyna, fenylanina, valina, arginina, histydryna, alanina, glicyna i inne

FITOSTEROLE: beta-sitosterol to najważniejszy sterol roślinny, jaki znaleziono w jagodach Acai

ANTYOKSYDANTY: działają ochronnie na komórki, zapobiegając ich uszkodzeniu przez wolne rodniki

Właściwości Acai:

- odmładzające

- przeciwnowotworowe

- oczyszczenie i detoksykacja organizmu

- polepsza pracę układu krążenia

- przyspiesza metabolizm tłuszczu

- zmniejsza poziom cholesterolu

- ochrania prostatę

- zmniejsza objawy alergii

- wzmacnia układ odporności

- poprawia działania układu trawiennego i wydalniczego

- lepsza koncentracja i jasność umysłu

- lepszy sen i regeneracja sił

Kwas elagowy pochodzący z owoców jagodowych wykazuje właściwości przeciwzmarszczkowe.

Składniki: liofilizowane, proszek Acai BIO 20:1 (z 20,0 kg świeżych jagód wyprodukowano 1kg ekstraktu (wyciąg) w proszku) z uprawy ekologicznej, certyfikowane w Polsce PL-EKO-07

Prawdopodobnie najmocniejszy ekstrakt nie tylko w Europie

Porównaj

Acai

Jak wybrać najwyższą jakość?


1. skład: ilość zawarta sproszkowanych jagód Acai i innych składników
2. stężenie
3. metoda przetwarzania (brak w opisie, często metoda A)
a) suszenie rozpryskowe (wysoka temperatura)
b) liofilizacja (niska temperatura)
4. Certyfikat BIO (uprawa ekologiczna)

Na etykietach znajdują się m. in. informacje, takie jak: data ważności, numer partii i certyfikatu, itd.

Acai
Jagody Acai Acai drzewo
AcaiJagody Acai
  • Komentarze
  • Na razie nie dodano żadnej recenzji.

    Napisz swoją opinię

    Bio Jagody Acai proszek 20:1 liofilizowany

    Bio Jagody Acai proszek 20:1 liofilizowany

    Bio Jagody Acai liofilizowane ekstrakt 20:1.

    Owoc z najwyższą zawartością naturalnych antyoksydantów, zawierający kwas elagowy.

    Starannie wybrane, świeżo zebrane owoce oraz perfekcyjny proces produkcyjny są gwarancją wysokiej wartości odżywczej i najwyższej jakości proszku Acai.
    Jagody Acai mają wyższą zawartość antocyjanów i większy potencjał antyoksydacyjny niż czerwone winogrona.

    Napisz swoją opinię

    20 - innych produktów z tej samej kategorii